حکمت مطهر ایده ای برای تقویت باورهای دینی جوانان

حکمت مطهر ایده ای برای تقویت باورهای دینی جوانان

ایسنا/زنجان مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی قدس گفت: برای ساختن جامعه‌ای متعهد و پویا، باید به آموزه‌های دینی در همه ابعاد زندگی توجه ویژه‌ای داشته باشیم و همگان باید تلاش کنند تا از این آموزه‌ها در زندگی فردی و اجتماعی خود بهره بگیرند.


حجت‌الاسلام علی محمدی‌سیرت عصر چهارشنبه دهم اردیبهشت در جمع فعالان طرح حکمت مطهر در زنجان با تأکید بر نقش مهم این طرح در ارتقای سطح معرفتی و دینی جامعه، اظهار کرد: طرح حکمت مطهر با هدف ایجاد تحول و تعالی در نسل جوان، بویژه در میان نخبگان، طراحی شده است تا آنها بتوانند با آگاهی و بصیرت بیشتری در مسیر خدمت به جامعه و ارزش‌های اسلامی گام بردارند.


وی با اشاره به ضرورت تقویت باورهای دینی در برابر چالش‌های دنیای معاصر، افزود: امروزه در شرایطی زندگی می‌کنیم که جوانان ما با پرسش‌ها و چالش‌های مختلفی مواجهند و طرح حکمت مطهر یکی از راه‌های مؤثر برای پاسخگویی به این پرسش‌ها و تقویت پایه‌های دینی و معنوی آن‌ها است.


 محمدی‌سیرت در ادامه تأکید کرد: این طرح با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی و سیره اهل بیت (ع) در صدد است تا نسل جدید را در برابر تهاجمات فرهنگی و دینی مقاوم کند و به آن‌ها این توانایی را دهد تا در دنیای پرچالش امروز، هویت اسلامی خود را حفظ کنند.


وی همچنین تصریح کرد: هدف اصلی این طرح، افزایش سطح آگاهی و معرفت جوانان نسبت به اصول و مفاهیم عمیق دینی است تا در مواجهه با مشکلات و بحران‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، بتوانند تصمیم‌گیری‌های صحیح و مبتنی بر ارزش‌های اسلامی داشته باشند.


مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی قدس با اشاره به تأثیرات اجتماعی و فرهنگی جهاد تبیین، اظهار کرد: هدف ما این است که با استفاده از شیوه‌های نوین و به‌روز، جوانان و نسل‌های آینده را از چشمه‌های معرفت و دین حقیقی سیراب کنیم و از آن‌ها در برابر افکار و اندیشه‌های سطحی محافظت کنیم.  


محمدی‌سیرت با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی و تشکیل هسته‌های مقاومت در جهان تصریح کرد: در پی انقلاب اسلامی، هسته‌های مقاومت در سراسر جهان شکل گرفتند که نمونه‌هایی چون حزب‌الله لبنان، حماس و انصارالله یمن را شامل می‌شود. دشمنان، حتی با بمباران و کشتار مردم، نتوانسته‌اند این ایمان و مقاومت را در هم بشکنند. 


او با بیان اینکه یکی از بزرگترین خطرات تهدید کننده اسلام و فرهنگ دینی ما، جنگ نرم و فرهنگی است که دشمنان با استفاده از فضای مجازی، رسانه‌ها، و ماهواره‌ها به آن دامن می‌زنند، ادامه داد: دشمنان به‌ویژه در عصر حاضر، در تلاشند تا با ترویج شایعات و مطالب غلط، افکار و باورهای ما را به چالش بکشند.


 مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس با اشاره به ضرورت بروزرسانی دائمی در روند تبیین و تبلیغ، گفت: دنیای امروز، دنیای رسانه‌ها و اطلاعات است و بنابراین فعالان این عرصه باید همواره در حال به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های خود باشند تا بتوانند به‌طور مؤثر و شایسته، پیام‌های دینی و فرهنگی را به نسل جوان منتقل کنند.


در ادامه مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: پایگاه‌های بسیج باید به مراکزی برای تولید اندیشه، علم و هدایت در جامعه تبدیل شوند.


حجت‌الاسلام حسن بیگدلی اظهار کرد: علم و دانش، عامل عزت‌آفرینی برای فرد و جامعه است و در نگاه قرآن، جایگاهی والاتر از بسیاری از مقدسات دارد.


وی با اشاره به جایگاه علم در قرآن کریم، افزود: خداوند در قرآن به قلم و آنچه نوشته می‌شود قسم خورده که این نشان‌دهنده عظمت علم و دانش است.


بیگدلی ادامه داد: علمی که از جهل می‌کاهد و انسان را از ظلمت به سوی نور می‌برد، مایه قدرت و پیشرفت کشور در همه عرصه‌ها از جمله پزشکی، هوافضا، دریا، زمین‌شناسی و مهندسی خواهد بود.


وی گفت: این معلم و مربی است که انسان‌های مؤثر و تأثیرگذار را تربیت می‌کند؛ همان‌گونه که شهید حججی‌ها نتیجه تلاش مربیانی مؤمن و دلسوزند.


مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) با بیان اینکه پایگاه‌های بسیج باید محل هدایتگری، تولید علم و عزت‌آفرینی باشند، تصریح کرد: هر پایگاهی که به خدا متصل باشد، می‌تواند جامعه را نیز عزیز کند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید